top of page
Pentru mai multe detalii
Descarca brosura

 Floppy Sprinkler

IRIGATII AGRICULTURA

Echipa KEIA FARMING vine in intampinarea fermierilor cu cea mai viabila, eficienta si accesibila oferta pentru irigatii in agricultura.
Sistemul Floppy Sprinkler se potriveste perfect pentru orice forma de teren sau pante abrupte. Irigare 100% a suprafetei lucrate. Cea mai eficienta irigare dupa ploaia naturala. Inaltime reglabila in functie de plantatie si echipamentele ce lucreaza pe teren.Acest sistem este de ultima generatie, si este aplicabil in agricultura, legumicultura, terenuri de golf, amenajari peisagistice, pepiniere,curatare panouri solare, controlul prafului, protectie anti incendii si gradini. Aplicare de precizie a irigarii, fertilizarii si pesticidelor. Fara pierderi. Consum electric redus, presiune necesara mica, suprafata acoperita foarte mare.

In completarea sistemului de irigare realizam si Bazine de stocare apa, impermeabilizare canale irigatii, iazuri si bazine peste, si bazine apa de agrement. Mai multe detalii poti afla aici.


Fie ca aveti nevoie de bazine de apa,tamburi, sau linii de spraiere, noi va suntem alaturi cu produse calitative si durabile.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret va rugam sa ne contactati aici.

bottom of page