top of page

ECHIPAMENT STERILIZARE GUNOI GRAJD

Transformă dejectiile în așternut igienic sau îngrășământ 

 

Prin igienizarea fractiei solide separate, standardele de protectie a mediului sunt pe deplin respectate, transformând dejectiile fermei într-un produs sigur din punct de vedere igienic și confortabil pentru animale. Doar prin economisirea costurilor materialelor tradiționale de asternut și depozitare permite o rentabilitate rapidă a investiției.​

 

Sistemul electronic de control prezent pe utilaj garanteaza igienizarea materialului printr-un proces de pasteurizare.

Software-ul ușor de utilizat permite operatorului să vizualizeze rapid și eficient datele mașinii și să monitorizeze totul de la distanță de pe un PC sau smartphone printr-o anumită aplicație.

Mașina este echipată cu software care permite controlul complet al procesului de igienizare la care este supusă fracția solidă separată, prevenind astfel materialul să fie respins dacă nu se atinge temperatura de pasteurizare. In plus, sistemul de amestecare si insuflare a aerului proaspat face ca produsul sa fie extrem de moale si confortabil pentru animale.Materialul solid pasteurizat produs de echipament este un produs sigur, sănătos și de mare ajutor în controlul infecțiilor transmisibile prin așternut sau în locurile unde se odihnesc animalele. Vacile sănătoase care se odihnesc corespunzător vor avea o viață productivă mai lungă și mai liniștită, în deplin respect pentru bunăstarea animalelor.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

e00e40ed_edited.jpg
bottom of page